Atamalar ne zaman olacak? 2019 sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgula!

Atamalar ne zaman olacak? 2019 sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgula!

Atamalar ne zaman olacak? 2019 sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgula! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları belli oldu. MEB son dakika açıklaması merak ediliyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman olacak? İşte detaylar...

Atamalar ne zaman olacak? 2019 sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgulamak isteyenler araştırmalarını sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından atamaları yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmenlik için tercihler 30 Temmuz ve 5 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleştirildi.

ATAMALAR NE ZAMAN OLACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarına göre atanan öğretmenler 2 Eylül'de göreve başlayacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

“Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı?” Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için kura sürecini başlattı ve sonuçlar bugün (9 Ağustos 2019) açıklandı. 

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMALARI - KURA SONUÇLARI TIKLAYIN

Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları Bakanlığın resmi web sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştiriliyor.

MEB GİRİŞ - TIKLAYIN 

Sözlü sınav puanının eşitliği halinde KPSS puan üstünlüğü dikkate alınır; eşitliğin devamı durumunda diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olana, eşitliğin bozulmaması durumunda ise sınav sonucu yeni açıklanan adaya öncelik tanınır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN