Atanmayan öğretmen inşaatta yaşamını yitirdi

Atanmayan öğretmen inşaatta yaşamını yitirdi

Esenyurt'ta bir inşaatın kapılarını takan Osman Varlı isimli işçi asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu. İşçinin atanmayan öğretmenlerden biri olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir inşaatta çalışan Osman Varlı asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu. Dün yaşanan olayda ölen Varlı'nın öğretmen olarak atama beklediği öğrenildi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Esenyurt Namık Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki bir binanın kapılarını takan 31 yaşındaki işçi Osman Varlı , binanın asansör boşluğuna düşmüş halde bulundu.
İhbar üzerine inşaata gelen sağlık ekipleri Varlı'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yaşanan olayı anlatan Mehmet Ali Kaya, “İnşaatın kapılarını yapan işçi asansör boşluğuna düştü. Yeni bina olduğu için herhalde raylar falan yapılıyordu. Artık çocuk dengesini mi kaybetti orasını bilemiyorum ama düştüğü gibi ölmüş. Bu tarz olayların yaşanmaması için inşaatlarda önlem alınması gerekli” diye konuştu.
Polis ekipleri işçi ölümü ile ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN