Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları başladı

Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları başladı

6 Nisan’da yapılacak son uçuşun ardından kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nda taşınma hazırlıkları başladı. Büyük taşınma sonrası güvenlik zafiyeti yaşanmaması için Atatürk Havalimanı çevresinin telle çevrildiği görüldü.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması ardından yaşanabilecek güvenlik zafiyetine karşı önlemlerini artırdı. Taşınma işleminin başlaması ve bitmesinin ardından, güvenlik zafiyeti yaşanmaması için, Atatürk Havalimanı’nın bazı bölgelerine demir teller çekilmeye başladı.

Taşınmanın ardından güvenlik görevlilerinin yeterli olamayacağı noktalara demir tel ve kapılar yapılacak. Giriş çıkışlar buralardan kontrollü bir şekilde yapılacak.

19-03/13/ce19b028-5bbe-4116-8c83-af07f8987fa5.jpg

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, taşınmanın ardından herhangi bir hırsızlık olayı veya yağmalama olaylarına karşı tüm önlemleri aldı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN