Avcılar'da metrobüs kazası yapan şoförün kardeşi konuştu: Kalp veya tansiyon rahatsızlığı yoktu

Avcılar'da metrobüs kazası yapan şoförün kardeşi konuştu: Kalp veya tansiyon rahatsızlığı yoktu

İstanbul'un Avcılar ilçesinde Şükrübey metrobüs durağı yakınlarında 99 kişinin yaralanmasına neden olan şoför Mahsun Kibar'ın fenalaştığı ortaya çıkmıştı. Kibar'ın kardeşi Fatih Kibar, abisinin daha önce bir sağlık sorununun olmadığını söyledi.

Avcılar'da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasının ardından İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kazanın metrobüs şoförünün fenalaşması nedeniyle meydana geldiğini açıklamıştı.

Metrobüs sürücülerinden 51 yaşındaki Mahsun Kibar'ın kendisini iyi hissetmediği belirterek yolculardan ambulans çağırmasını istediği görüntüler de ortaya çıkarken Kibar, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı ve gece yarısı da yoğun bakıma alındı.

Şu anda yoğun bakımda tedavisi devam eden Kibar'ın iç kanama riski olduğu ve son durumuna göre ameliyat olabileceği öğrenildi.

Metrobüs şoförü Mahsun Kibar'ın kardeşi Fatih Kibar, "Görüntüleri izleyenlerin söylediği şey şu; abim duraktan yolcuları aldıktan sonra durağın dışına çıktığı zaman kendisini iyi hissetmeyerek yolculardan ambulans istemiş. Ondan sonra elini başına atmış ve bilinç kaybı yaşamış. Ardından bariyerlere çarparak diğer otobüsle kafa kafaya çarpışmış. Daha önce kalp veya tansiyon rahatsızlığı yoktu. Metrobüs kazası olduğunda ilk abimi aradık. 2 saat ona ulaşamadık ve endişelendik. İş arkadaşları beni aradı ve haber verdi. Şu anda yoğun bakımda takip altında" dedi.

metrobus-surucusunun-kardesi-daha-once-kalp-veya-tansiyon-rahatsizligi-yoktu-2971-dhaphoto1.jpg

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Kadri Bulut ise Mahsun Kibar'a tüm müdahalelerinin yapıldığını belirterek "Hastamızın bilinci açık. Cerrahi branşımızın istediği görüntüler üzerine bir operasyon planı var. Şu an netleştirmeye çalışıyoruz. Hayatı riskinin olduğunu söyleyemem fakat operasyon esnasında nasıl bir durumla karışılacağımızı değerlendirip söyleyebiliriz. Hastamız daha önce sağlıklı olduğunu biliyoruz. Bayılma durumu ile ilgili değerlendirme yapıldı herhangi bir hastalığı yok. Hastanemize dün itibariyle 11 hasta başvurdu. 8'i taburcu oldu 3'ü yatarak tedavisini görüyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN