Ay tutulması aslan burcunu nasıl etkiler? 16 Temmuz 2019 Ay tutulmasının burçlara etkisi

Ay tutulması aslan burcunu nasıl etkiler? 16 Temmuz 2019 Ay tutulmasının burçlara etkisi

"Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?", "Parçalı Ay tutulması ne zaman gerçekleşecek?", "Ay tutulması aslan burcunu nasıl etkiler?" gibi sorular günün en çok merak edilen konularından bazıları. Bu gece gerçekleşmesi beklenen ay tutulması burçları da etkileyecek. Peki parçalı ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? İşte tutulmanın burçlara etkisi...

Parçalı Ay tutulması bu gece (16 Temmuz 2019) gece yarısından hemen önce başlayacak ve 00:30’da gerçekleşecek. Tutulma Türkiye’den de gözlemlenebilecek ve oğlak burcunda gerçekleşecek.

Peki Ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? Ay tutulması aslan burcunu nasıl etkiler? 16 Temmuz 2019'da gerçekleşecek tutulmanın hayatımıza büyük değişiklikler getirmesi bekleniyor.

İşte Ay tutulmasının burçlara etkisi...

AY TUTULMASI ASLAN BURCUNU NASIL ETKİLER?

Aslan burçları hayatlarındaki gelişmeleri Ay tutulmasıyla birlikte yeni bir seviyeye taşımak isteyecek. Uzun zamandır ulaşmaya çalıştıkları zirvenin ise tahminlerinden çok daha yakın olduğunu fark edecekler.

Kendilerini küçümseseler de aslında birçok şeyin üstesinden ustalıkla geliyorlar. Bunu net bir şekilde görmek için daha fazla çalışmaları ve emek sarf etmeleri gerekiyor.

AY TUTULMASI BOĞA BURCUNU NASIL ETKİLER?

Boğa burçları tutulmayla birlikte sonunda yeniliklere açık olduklarına karar verebilirler. Ay tutulması kabuklarından sıyrılıp hayata yeniden merhaba dedikleri bir dönüm noktası olabilir.

Ancak elbette bunun için cesarete ihtiyaçları olacak. İçlerinde var olan cesareti doğru kullanırlarsa uzun zamandır olumsuz giden konuların yavaş yavaş bir sonuca bağlandığını göreceklerdir.

AY TUTULMASI İKİZLER BURCUNU NASIL ETKİLER?

İkizler burçları tutulma döneminde, aşk acısı çektiği zamanlarda güçlü durmanın ne kadar önemli olduğunu fark edecekler. Her ne kadar zorlayıcı ve kötü bir dönemden geçseler de kendileri olmaktan hiç vazgeçmiyorlar, bu onlara güç verecek. Kendi yollarını çizmeye karar veren İkizler burçları başkalarının hayatlarını değiştiremeyeceklerini de sonunda kabul edebilirler.

AY TUTULMASI KOÇ BURCUNU NASIL ETKİLER?

Koç burçları uzun zamandır hayatlarında olan ancak onlara engel olduğunu düşündükleri kişileri hayatlarından çıkarmak isteyebilirler. Ay tutulması insanların Koç burçların olan bakışlarını değiştirebilir.

İş yerlerinde bir otorite figürüyle karşı karşıya gelebilirler. Nihayet hayatlarında sorunları masaya yatırıp ilerlemeye karar verebilirler.

AY TUTULMASI YENGEÇ BURCUNU NASIL ETKİLER?

Yengeç burçları bu dönemde hayatlarında yapmaları gereken değişiklikleri bulacaklar ve uygulamaya geçmeye hazır olacaklar. Bir süredir çözemedikleri bir krizin içinde sıkışıp kalsalar da işleri yavaş yavaş tam da istedikleri kıvama getirecekler. Onca zorluğun ardından Yengeç burçları için parlama zamanı diyebiliriz.

 AY TUTULMASI BAŞAK BURCUNU NASIL ETKİLER?

Tutulma, Başak burçlarının hayatta en çok önemsedikleri kişilere odaklanmalarına izin verecek. Uzun zamandır onlar için oldukça önemli insanları ihmal eden Başak burçları o kişinin şimdi onlara her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabileceğini unutmamalılar. Sevgilerini göstermek için biraz çaba sarf ederlerse her şey yoluna girecektir.

 AY TUTULMASI TERAZİ BURCUNU NASIL ETKİLER?

Terazi burçları Ay tutulması ile birlikte nihayet kendilerine ve sağlık konularına dönecekler. Öncelikleri kendi ihtiyaçları olacak. Sevdikleri için çaba göstermeyi seven Terazi burçları artık yapabileceklerinden fazlasını yaptıklarını ve bu fedakar tavırlara bir son vermeleri gerektiğini görecekler.

 AY TUTULMASI AKREP BURCUNU NASIL ETKİLER?

Akrep burçları Ay tutulmasıyla ilişkilerinin sarsıldığını görebilirler. Bir şeylerin yolunda olmadığını hissedebilir, doğru kişiyle olup olmadıklarını sorgulayabilirler. İşler daha karmaşık hale gelmeden sorunu çözmenin bir yolunu bulacaklardır. Buldukları yol onları daha önce hiç tahmin edemedikleri bir noktaya getirebilir.

 AY TUTULMASI YAY BURCUNU NASIL ETKİLER?

Güneş tutulmasının ardından yaşanacak Ay tutulması Yay burçlarına çok ciddi bir hata yaptıklarını fark ettirebilir. Hayatlarıyla ilgili verdikleri önemli bir kararın şimdi çok da mantıklı olmadığını görebilirler. Kafalarında dönen binlerce düşünceyle savaşacakları bu dönemde bazı köklü değişikliklerin kaçınılmaz olduğunu görebilirler.

 AY TUTULMASI OĞLAK BURCUNU NASIL ETKİLER?

Oğlak burçları Ay tutulmasıyla tahmin ettiklerinden çok daha zor bir kararla yüzleşmek zorunda kalabilirler. Her ne kadar Oğlak burçları sürekli ileriye gitmeye çabalasalar da onları geçmişe çeken bir şeyler olduğunu fark edecekler. Görmezden geldikleri bu konularla yüzleşmeleri ilerlemenin tek anahtarı olacak.

 AY TUTULMASI KOVA BURCUNU NASIL ETKİLER?

Kova burçları tutulmayla birlikte reddedemeyecekleri ciddi fırsatlar yakalayabilirler. İşler hiç beklemedikleri şekilde gelişebilir ve hayal bile edemedikleri pozisyonlarda çalışabilirler. Eğer benliklerini unutmaz ve hayattaki ilkelerine bağlı kalırlarsa bu değişimler oldukça olumlu sonuçlar doğuracaktır.

 AY TUTULMASI BURCUNU NASIL ETKİLER?

Ay tutulması ile birlikte yaratıcı yanlarının köreldiğini fark edecek olan Balık burçları, aynı zamanda uzun zamandır ihtiyaçları olan molayı da alacaklar. Kendilerine dönüp rahatlamaya çalışacaklar. Hızlıca geçecek bu içine kapanma dönemini iyi değerlendirip tadını çıkarmalılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN