Aydın'da 5 evi alevler yuttu

Aydın'da 5 evi alevler yuttu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki evlere sıçradı. Yangın güçlükle kontrol altına alınırken, 5 ev kullanılmaz hale geldi.

Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki evlere sıçradı. 

Yangına ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de yangını güçlükle kontrol altına aldı.

Yangında 5 ev kullanılmaz hale geldi, 3 küçükbaş ve 1 büyükbaş hayvan telef oldu.

KAYMAKAMDAN İNCELEME

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve İlçe Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da bölgede inceleme yaptı. 

Kaymakam Arısoy, evleri zarar gören vatandaşlarla görüşerek, mağduriyetlerin giderilmesi için çalışma başlatacaklarını belirtti.

Arısoy "Talihsiz bir yangın olayıyla karşı karşıya kaldık. Yangında 5 ev kullanılmaz hale gelirken 4 hayvan da telef oldu. Çok şükür can kaybı yaşamadık. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor" dedi. 

AYDIN/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN