Baba, eve dönmeyen kızı ve sevgilisine kurşun yağdırdı

Baba, eve dönmeyen kızı ve sevgilisine kurşun yağdırdı

Kırklareli'nde bir baba, oğlu ile birlikte kızı ve 2 yıldır nikahsız yaşadığı şahsın evini kurşun yağmuruna tuttu. Genç kız ve sevgilisi hayatını kaybederken, baba ile oğlu yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da oturan Abdülkadir Y., oğlu Abdülvahap Y. ile birlikte kendilerine ait otomobille Kırklareli'ne geldi. Baba Abdülkadir Y., 2 yıldır Caner Atlı ile birlikte yaşayan Tuğba Y.'yi almak istedi.

Ancak Tuğba Y. İstanbul'a dönmek istemediğini söyledi.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bunun üzerine baba-oğul, otomobille gittikleri sokakta eve 9 el ateş ederek kaçtı. Komşuların silah sesleri duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Tuğba Y. ve Caner Atlı'yı ağır yaralı buldu.

18-09/11/baba-oglu-ile-birlikte-eve-donmeyen-kizini-ve-sevgilisini-oldurdu_9790_dhaphoto2.jpg

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çift, daha sonra kaldırıldığı Kırklareli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı.

YAKALANDILAR

Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçarak İstanbul'a dönmek için yola çıkan Abdülkadir ve oğlu Abdülvahap Y. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen baba-oğul ifadeleri için Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

18-09/11/baba-oglu-ile-birlikte-eve-donmeyen-kizini-ve-sevgilisini-oldurdu_9790_dhaphoto5-1536645965.jpg

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KIRKLARELİ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN