Babacan Şenyaşar ailesi ile görüştü: Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceğiz

Babacan Şenyaşar ailesi ile görüştü: Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceğiz

DEVA Partisi lideri Babacan, Urfa Adliyesi önünde 'adalet nöbeti'nde olan Şenyaşar ailesi ile görüştüğünü açıkladı. Açıklamasında "Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacağız" dedi.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Urfa adliyesi önünde 'adalet nöbeti'nde olan Şenyaşar ailesiyle görüştüğünü belirtti.

2018 yılında seçim çalışmaları sırasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınları ile Şenyaşar ailesi arasında yaşanan kavgada esnaf Hacı Esvet Şenyaşar, oğulları Adil ve Celal Şenyaşar, vekilin ağabeyi Mehmet Şah Yıldız hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Fadıl Şenyaşar hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanmıştı. AK Partili vekilin ağabeyi Enver Yıldız ise 15 ay firari kaldıktan sonra tutuklanmıştı.

Emine Şenyaşar ise saldırıdan yaralı kurtulan oğlu ile Urfa Adliyesi önünde oturmaya başlamış ve daha önce yaptığı bir açıklamada neden adliye önünde beklediğini ise şu sözlerle anlatmıştı:

“5 tane oğlum vardı 2 tanesini öldürdüler, birini de cezaevine koydular. 37 yıl 9 ay ceza vermişler. Katliamı yapanlara ise 18 yıl."

2.jpg

'EMİNE ŞENYAŞAR'IN FERYADINA KULAK VERDİM'

Twitter'dan açıklama yapan Babacan, "Şanlıurfa’da, üç yıldır adalet mücadelesi veren Şenyaşar ailesiyle görüştüm. 'Bu topraklarda adalet yok, buralardan gideceğiz' diyen Emine Şenyaşar’ın feryadına kulak verdim" dedi.

Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceklerini belirten Babacan, "Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN