Babalar Günü hediyesi tavsiyesi 2019: Babalar Günü hediyesi el yapımı!

Babalar Günü hediyesi tavsiyesi 2019: Babalar Günü hediyesi el yapımı!

Her yıl Haziran ayının 3’ncü Pazar gününde kutlanan Babalar Günü için hediye çeşitleri araştırılmaya başlandı. Saatten parfüme, gömlekten tişörte, ayakkabıdan tespihe birçok hediye çeşidinin tercih edildiği Babalar Gününe özel hediye tavsiyelerini merak edenler, el yapımı Babalar Günü hediye çeşitlerini de araştırıyor. İşte en güzel Babalar Günü hediye çeşitleri…

Babalar Günü hediye tavsiyesi 2019’da en çok merak edilen konular arasına girdi. Yaklaşan Babalar Günü için en güzel ve ucuz Babalar Günü hediyesi el yapımı ve diğer değişik tarzda hediyeler, tercih sebebi hâline geldi. Babalarını sevindirip, o gün daha iyi daha özel hissettirmek isteyenler, Babalar Günü hediye tavsiyesini araştırıyor. İşte en güzel Babalar Günü hediyesi el yapımı tercihleri…

BABALAR GÜNÜ HEDİYE TAVSİYESİ

Babalar Günü için birçok özel hediye tercih edilebilir. Fotoğraflı ışıklı fotoğraf çerçevesi, kişiye özel hediye erkek cüzdan, baskılı büyük boy dönme dolap fotoğraf çerçevesi, cüzdan, kalem, kemer cüzdan kartlık şık hediye seti, çakmak, tespih, iyi ki doğdun yazılı ve kalpli ayıcık, ahşap fotoğraf çerçevesi, fotoğraf baskılı kupa bardak, yapay bitkili teraryum, kişiye özel siyah defter kalem seti, otomatik kurulum kamp çadırı, sandıklı takvim yaprağı, kişiye özel anahtarlık, gramafon, özel isimli nostaljik alaturka ahşap radyo, kol düğmeleri gibi birçok hediye tercih edilebilir.

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Her yıl haziran ayının 3’ncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü bu yıl 16 Haziran 2019 tarihine denk geliyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BABALAR GÜNÜ İÇİN NE HEDİYE ALINABİLİR?

KLASİK GİYEN BABALARA

Babanız eğer, büyük çoğunlukla gömlek giymek zorundaysa ya da gömlek tercih ediyorsa ona kol düğmesi alabilirsiniz. Eğer bu düğmenin özel olmasını tercih ederseniz, babanızın isminin baş harflerini kol düğmesine yazdırabilirsiniz. İş yaşamında aktif olarak ciddi kıyafetler giyiyorsa takım elbise, gömlek, ceket, kravat gibi giyim ürünleri de satın alabilirsiniz.

TASARIM SEVEN BABALARA

Babalar Günü hediyesi kişisel olsun diyorsanız üzerinde cümle ya da fotoğraf olan özel tasarım bardak, çerçevelere göz atmakta fayda var. Hem de bu tarz hediyeler cebinizi de yakmamış olur. Baskılı bir tişört ya da pijama takımı da hediye edebilirsiniz.

HOBİ DÜŞKÜNÜ BABALARA

Babanızın şayet özel bir hobisi bulunuyorsa ya da koleksiyon yapıyorsa seçmeniz daha kolaydır. Örneğin; tespih, satranç, tenis sevenler için raket seti…

SPOR SEVEN BABALARA

Günlük hayatında daha çok spor tarzı kıyafetler tercih eden bir babanız varsa, polo yaka tişört veya jean pantolon alabilirsiniz. Bu tarz hediyeler kullanışlı da oluyor.

İlk kez Babalar Günü‘nü kutlayacaklara esprili baskılı bir t-shirt armağan edebilirsiniz. Yeni doğan bebeğe de yine aynı tarz bir body ile baba oğul- baba kız bir takım hediye alabilirsiniz. Ya da Babalar Günü‘nde babanızın en sevdiği bir filmin posterine resmiyle bir montaj yaptırtıp ona etkileyici bir hediye alabilirsiniz.

“Yılın En İyi Babası” oscarı, “Şampiyon Babam” kupası, “Mükemmel Babaya” itafen bir plaket de yaptırabilirsiniz.

19-06/11/100620191751519541312.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN