Bahçeli'den Cumhur İttifakını eleştiren Fehmi Koru'ya tehdit gibi sözler

Bahçeli'den Cumhur İttifakını eleştiren Fehmi Koru'ya tehdit gibi sözler

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakını eleştiren Fehmi Koru'yu ağır sözlerle eleştirdi. Fehmi Koru'ya tehdit gibi sözlerle yüklenen Bahçeli, "Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya’da partisinin belediye ve il başkanlarıyla buluştu. Toplantıda seçim sürecine açıklamalar yapan Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın AK Parti'ye zarar verdiğini yazan Fehmi Koru’ya ağır sözlerle yüklendi. Bahçeli, tehdit gibi sözlerle hedef aldığı Fehmi Koru'nun tutuklanması gerektiğini söyledi.

Bahçeli'nin konuşmasında o bölüm şöyle:

“Biz bunların alayını tanıyoruz. Ne yapmak istediklerini az çok biliyoruz. FETÖ’nün Fehmi’si, Pensilvanya’nun Koru’su, 15 Temmuz’un intikamını almak için sıraya girmiştir. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir. Pensilvanya’nın korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun şahıs, MHP’nin, AK Parti’nin altını oyduğunu ifade etmiştir. AK Parti’nin daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan önermiştir. MHP, TBMM’de denge ve denetleme görevi yapmaktadır. Bu çürük yumurta, bu husumet odağı hangi hakla bunları söyleyebilmektedir? Karanlık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın geçmişinden utanması var mıdır? FETÖ’nün Koru’su kime hangi mesejları veriyor? Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyenler, 15 Temmuz’un intikamını almak isteyenlerdir. Bizim ittifakımız siyasi alışveriş üzerine bina edilmiş değildir. Cumhur İttifakı Türk milletinin iradesiyle inşa edilmiştir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN