Bahçeli'den deprem mesajı: Allah’tan ülkemizi her türlü musibetten esirgemesini niyaz ediyorum

Bahçeli'den deprem mesajı: Allah’tan ülkemizi her türlü musibetten esirgemesini niyaz ediyorum

Son dakika haberi... MHP lideri Bahçeli, Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Yüce Allah’tan aziz milletimizi ve ülkemizi her türlü felaket ve musibetten esirgemesini niyaz ediyorum. Ayrıca Elazığ ve Malatya’da hayatlarını kaybeden kardeşlerime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Bahçeli şu ifadeleri kaydetti:

"Deprem sarsıntısının İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere pek çok il ve ilçemizde hissedilmesi vatandaşlarımızı telaşa sürüklemiştir. İlk tespitlere göre herhangi bir can veya mal kaybıyla birlikte yaralanma vakasının olmayışı başlıca tesellimizdir.

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli deprem felaketi henüz sıcaklığını muhafaza ederken bugün Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki yeni bir deprem milletimizi ve yöre insanımızı haklı olarak kaygılandırmıştır.

Ayrıca depremi siyasi fırsata çevirmeye çalışanları, hatta eksik kalan yıkımı fitne ve tezviratla tamamlamaya teşebbüs edenleri de Allah’a havale ediyorum. Yalan haber yayanlar, kasten yanlış bilgi verenler, kötümserlik aşılayanlar inşallah hak ettiklerini bulacaklardır."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN