Bahçelievler'de doğal gaz patlaması: Sokak savaş alanına döndü

Bahçelievler'de doğal gaz patlaması: Sokak savaş alanına döndü

Bahçelievler'de bir apartmanın giriş katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu sokak savaş alanına döndü, bir kadın ise yaralandı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Şeker Sokak'taki 6 katlı bir apartmanın giriş katında bulunan bir dairede saat 05.00 sıralarında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu öğrenilen patlama meydana geldi.

Şiddetli bir patlamada sesine uyanan mahalle sakinlerinin ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada bir kadın yaralanırken, yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

19-02/19/bahcelievlerde-apartman-dairesinde-patlama-1-fotograflar_2073_dhaphoto3.jpg

Yaralı, ambulans ile Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak çevrede önlem aldı.

19-02/19/bahcelievlerde-apartman-dairesinde-patlama-1-fotograflar_2073_dhaphoto7.jpg

PENCERELER METRELERCE UZAĞA SAVRULDU

Patlamanın yaşandığı dairenin balkonunun duvarının yıkılması, pencerelerin metrelerce uzağa savrulması, sokakta bulunan birçok aracın etrafa saçılanlar nedeniyle zarar görmesi patlamanın şiddetini ortaya koydu.

19-02/19/bahcelievlerde-apartman-dairesinde-patlama-1-fotograflar_2073_dhaphoto8.jpg

Olay yerine gelen doğalgaz ekipleri de itfaiye ekipleriyle birlikte çalışma yürüttü. Apartmandaki diğer dairelerde yaşayanlar, tahliye edildi.

19-02/19/bahcelievlerde-apartman-dairesinde-patlama-1-fotograflar_2073_dhaphoto10.jpg

Çalışmalar devam ediyor.

İSTANBUL/DHA
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN