Bahçelievler'de korkutan patlama

Bahçelievler'de korkutan patlama

İstanbul Bahçelievler'deki bir lokantada önce patlama sonra yangın meydana geldi. Çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, iş yerinde hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Yenigün Mahallesi Bağcılar Caddesi’ndeki kapalı bir lokantada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası iş yerinde yangın çıktı.

Patlama sesine uyanan mahalle sakinleri, iş yerinde alevlerin yükseldiğini görünce durumu bildirmeleri üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BİNA TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine gelen ve güvenlik tedbiri kapsamında doğal gazı kesen itfaiye ekipleri, yanan iş yerine müdahale ederek yangını söndürdü. Ekipler daha sonra iş yerinde soğutma çalışması yaptı.

18-10/14/20181014_2_32856220_38074337.jpg

Patlama nedeniyle iş yerinde hasar meydana geldi. Lokantanın bulunduğu binada oturanlar önlem amaçlı tahliye edildi. 

2 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın ardından cadde üzerinde yürüyen iki vatandaş, lokantadan sıçrayan parçaların isabet etmesi ile yaralandı. Yaralanan vatandaşlar, çevrede ki hastanelere kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

18-10/14/istanbul-da-korkutan-patlama-11330147_8698_m.jpg

'BİNA TİTREDİ'

İş yerinin bulunduğu apartmanda ikamet eden Serkan Eski, bir anda bir ses duyduklarını ve binanın titrediğini belirterek, "Bir anda gece ses duyduk. Bir anda bina titredi komşu kapıya vurdu. Hemen dışarı çıktık. Patlayan iş yerine baktık alevler yükselmeye başladı, hemen itfaiye ekiplerine bildirdik. Dükkanın kepengi fırlamış, yoldan geçen iki vatandaş yaralanmış. Burayı bir duman bastı göz gözü görmedi. Yaralı vatandaşlar hastaneye götürüldü, binada bulunan şahısları dışarıya çıkarttılar" dedi.

Polis ekipleri de güvenlik şeridi çekip çevrede güvenlik tedbiri aldı, caddeyi trafiğe kapattı. Sağlık ekiplerinin de herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır beklediği görüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN