Bahçeşehir Kolejinden çocuk muhtarlara liderlik eğitimi

Bahçeşehir Kolejinden çocuk muhtarlara liderlik eğitimi

Seferihisar Belediyesi Çocuk Meclisi üyesi 20 muhtar çocuğa liderlik eğitimi verildi. Eğitim Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü tarafından düzenlendi.

Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü tarafından çocuklara liderlik eğitimi verildi. Seferihisar Belediyesi tarafından Çocuk Belediyesinden sonra kurulan “Çocuk Muhtarlar” projesine bir destek de Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsünden geldi. 20 muhtar çocuğa, “21. Yüzyılın Bireylerinden 21. Yüzyılın Liderlerine” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Bahçeşehir Koleji Sosyal Bilgiler öğretmenleri mentorluğunda 4 hafta süren ve her hafta bir modülün işlendiği eğitim programında, “İletişim, değerler ve liderlik, kriz yönetimi, proje geliştirme” konularına değinildi. Başarıyla geçen eğitimlerin ardından çocuk muhtarlar sertifikalarına kavuşurken, Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı, “Okulumuzda her geçen gün artan akademik başarımızın yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz. 21. yüzyıla hazırladığımız öğrencilerimizin sürdürülebilir, yenilikçi, yaşadığı topluma ve dünyaya değer katan lider vasıflı bireyler olmaları hedefiyle çalışıyor ve eğitim veriyoruz. Çocuk muhtarlarımızın da dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, milli ve evrensel değerlere sahip çıkan, yenilikçi, teknolojik gelişmelere uyum sağlayabilen bireyler olmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.

İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN