Bakan Çavuşoğlu: Hakan Atilla Türkiye'ye gelebilir

Bakan Çavuşoğlu: Hakan Atilla Türkiye'ye gelebilir

Hakan Atilla'nın Türkiye'ye gelebileceğini açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, New Jersey'de FETÖ'nün sorumlusu olan bir kişinin FBI tarafından tutuklandığını kaydetti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu basın temsilcileri ile yaptığı toplantıda önemli açıklamalar yaptı. 

Suriye'deki son gelişmelere değinen Bakan Çavuşoğlu, “Fırat’ın doğusuna bir an önce girmede kararlıyız. Münbiç’te gecikme olduğunu ABD de kabul ediyor. Tüm dünya aynı şeyi söylüyor, Türkiye gireceğim derse girer, ama ABD'nin çekilme sürecinde bunu birlikte koordine ediyoruz” dedi.

'TÜRKİYE'YE GELEBİLİR'

Bakan Çavuşoğlu, çekilme sürecini değerlendirmek üzere Rusya'ya gideceğini de söyledi. Çavuşoğlu ayrıca ABD'deki FETÖ mensuplarının iade süreci ile ilgili de "Trump listeyi bizzat Cumhurbaşkanımızdan istedi. 84 kişilik listeyi biz götürdük, Pompeo ve Bolton’a verdik" şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu ayrıca, Hakan Atilla'nın Türkiye'ye gelebileceğini belirterek, New Jersey'de FETÖ'nün sorumlusu olan bir kişinin FBI tarafından tutuklandığını kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN