Bakan Gül: Milletimiz böyle acılar yaşamasın

Bakan Gül: Milletimiz böyle acılar yaşamasın

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Dünkü helikopter kazasında ahirete uğurladığımız kahraman askerlerimizi, Mehmetçiklerimizi rahmetle anıyorum. Başımız sağ olsun, milletimiz böyle acılar yaşamasın" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımıyla, “Hükümlü ve Tutukluların Mesleki Yeterliliklerinin Belgelendirilmesi”ne ilişkin protokol imza töreni düzenlendi.

Toplantıda konuşan Bakan Gül, konuşmasının başında dün İstanbul Çekmeköy’de düşen askeri helikopter kazasında şehit olan 4 askere Allah’tan rahmet dileyerek, bir daha böyle bir acı yaşanmamasını temenni etti. 

Ceza infaz kurumlarının her yönüyle bir hayat okulu olduğunu belirten Gül, burada geçirilen bir günün dahi bir ömre bedel tecrübelerin yaşandığı mekanlar olduğunu söyledi. Devlet olarak suçlunun cezasını çekmesinin yanında topluma dönüşünü sağlamanın da temel hedef olduğunu aktaran Gül, protokolün bu manada önemli bir yeri olduğunu ifade etti. 

ANKARA/İHA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN