Bakan Koca duyurdu: Personel alımı için kura çekimi tamamlandı

Bakan Koca duyurdu: Personel alımı için kura çekimi tamamlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, işçi personel alımının dün kura çekimiyle tamamlandığını belirterek, "11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekimi dün tamamlandı. Asıl ve yedek adayları gösteren tüm yerleştirme sonuçları ilan edildi. Hepimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, işçi personel alımının kura çekiminin tamamlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Koca şu ifadeleri kullandı:

11 bin 317 sürekli işçi personel alımı için noter huzurunda canlı yayınla yapılan kura çekimi dün tamamlandı. Asıl ve yedek adayları gösteren tüm yerleştirme sonuçları http://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edildi. Hepimiz için hayırlı olsun

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN