Bakan Selçuk'tan Meclis'te ilk nöbet yorumu: Askerlikte ilk nöbet bana düşerdi

Bakan Selçuk'tan Meclis'te ilk nöbet yorumu: Askerlikte ilk nöbet bana düşerdi

Meclis'te başlatılan 'Nöbetçi Bakan' uygulamasında ilk nöbet görevini üstlenen Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Askerlikte ilk nöbet bana düşerdi. Bakan oldum, Meclis'te yine ilk nöbeti ben tutum" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBBM) getirilen "Nöbetçi Bakan" uygulamasında ilk nöbet görevini üstlenen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından konuyla alakalı espirili bir paylaşımda bulundu ve "Yine ilk nöbet" bana düştü ifadesinde bulundu.

Selçuk, TBMM'de her hafta için 3 "Nöbetçi Bakan" uygulaması kapsamındaki dünkü nöbetine ilişkin Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Paylaşımında öğrenciyken çok nöbet tuttuğunu ifade eden Bakan Selçuk, "Öğretmenlikten hatırladığım 'sen gençsin, tutarsın' sözleriydi. Askerlikte ilk nöbet bana düşerdi genelde. Bakan oldum, Meclis'e 'Nöbetçi Bakan' uygulaması getirildi, yine ilk nöbeti ben tutum. Tüm nöbetçi öğretmenlere selam ederim, sizinleyim :)" değerlendirmesinde bulundu.

19-10/23/c-1571820262.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN