Feci kazadaki korkunç ihtimali Bakan Soylu açıkladı: Şoför uyumuş olabilir

Feci kazadaki korkunç ihtimali Bakan Soylu açıkladı: Şoför uyumuş olabilir

Niğde'de düzenlenen AK Parti Gençlik Şöleni'nden dönen gençleri taşıyan yolcu otobüsü kaza yaptı. Kaza sonrası Niğde'ye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazanın sebebinin şoförün uyumuş olmasından kaynaklanma ihtimali olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde'ye giderek kazaya dair bilgi aldı.

Soylu, kazanın meydana geldiği andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bilgilendirdiklerini belirtti.

KAZANIN OLASI SEBEBİ SOFÖRÜN UYUMASI OLABİLİR

Kazada yaralananları ziyaret eden Soylu, ziyaret sonrası bir açıklama yaptı.

kaza-2.png

Soylu yaptığı açıklamada "Toplam 28 kardeşimiz gözlem altında, diğerlerinde bir hayati tehlike söz konusu değil. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" dedi.

"ALLAH BÖYLE BİR ACIYLA KİMSEYİ SINAMASIN"

Kazada ölen gençlerin ailelerine ve AK Parti gençlik kollarına baş sağlığı dileyen Bakan Soylu şunları söyledi:

"Acımız büyük. Sabah kaza olur olmaz gerek ben gerek Erkan Bey sayın cumhurbaşkanımızı bilgilendirdik. O saatten itibaren de birçok kez kendilerine bilgi arz ettik.

soylu.png

Sayın Cumhurbaşkanımızın da hem bu konudaki üzüntülerini bu genç kardeşlerimizin, dava arkadaşlarımızın her birinden gelecek adına bu arkadaşlarımızın her birimizin Allah cennetiyle cemaliyle buluştursun temennimiz var. Allah rahmet eylesin.

Aileleri, ailemize, AK Parti ailemize Cenab-ı Allah sabır versin. Tekrar başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Hem milletimizin başı sağ olsun hem de AK Parti gençlik kollarının başı sağ olsun hem de Allah böyle bir acıyla kimseyi sınamasın."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN