Bakan Varank: 2020 yılı başarıların yılı olacak

Bakan Varank: 2020 yılı başarıların yılı olacak

2020 yılında ekonomide büyüme yaşayacaklarını belirten Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, sanayide nitelikli insan kaynağı yetiştireceklerini söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "2020 yılı ekonomide büyüme, istihdam ve başarıların yılı olacak. İnşallah hep birlikte Türkiye'yi daha ileriye, hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.

"NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞI YETİŞTİRİYORUZ"

Afyonkarahisar'da Sanayici ve İş İnsanları ile İstişare Toplantısı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Geçen sene uygulamaya başladığımız TÜBİTAK Sanayi Doktora Programı'yla bir taraftan sanayide ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını yetiştiriyoruz, diğer taraftan iş gücü piyasalarıyla bağlantıyı kuruyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

Bakan Varank, 2020'nin ekonomide büyüme yılı olacağını ifade ederek şöyle dedi: 2020 yılı ekonomide büyüme, istihdam ve başarıların yılı olacak. İnşallah hep birlikte Türkiye'yi daha ileriye, hak ettiği yerlere taşıyacağız.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN