Bakanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor

Bakanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor

Bakanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kasım ayının son toplantısını bugün yapacak. Toplantıda kamuda çalışan 600 bin sözleşmeli personele kadro verilmesi ve EYT konularının gündeme alınması bekleniyor.

Kasım ayının son Bakanlar Toplantısı bugün yapılacak. Toplantının gündeminde, sözleşmeli personele kadro ve EYT çalışmaları olacak.

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayan düzenleme pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda ele alınacak" ifadelerini kullanmıştı.

KAMUDA 600 BİNE YAKIN SÖZLEŞMELİ PERSONEL BULUNUYOR

EYT'nin kimleri kapsayacağı, borçlanma ve yaş kriterlerine ilişkin gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen son durum da toplantıda gündeminde olacak. Fahiş fiyat uygulaması yapan büyük marketler başta olmak üzere tüm ticaret hayatında önemli yaptırımlar da masada olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hazine Maliye ve Ticaret Bakanlıklarımız hassasiyetle takip ediyor. Bu noktada kontroller çok daha farklı uygulamalarla devam edecek. Çünkü para cezası demek ki bunları ıslah etmiyor. Para cezasının dışında atılacak adımları da ilk Kabine Toplantımızda inşallah masaya yatırırız" ifadelerini kullanmıştı.

Kasım ayının son toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantının saat 15.00'da başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN