Bakırköy'de minibüsün çarptığı yaya can verdi

Bakırköy'de minibüsün çarptığı yaya can verdi

Bakırköy'de Sezgin K.'nın kullandığı minibüs, Ataköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya nedeniyle yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen başka bir otomobil, minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs de önündeki yayaya çarptı. İsmi öğrenilmeyen yaya can verdi.

İstanbul Bakırköy'de D-100 kara yolu Ankara istikametinde seyreden Sezgin K.’nın kullandığı panalvan minibüs, Ataköy mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaya nedeniyle yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs de önündeki yayaya çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

19-02/24/basliksiz-1.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde yayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri, iki kişinin bulunduğu otomobilde yaralanan bir kişiyi, ilk müdahalesinin ardından çevredeki bir hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeniyle aynı istikamette yol trafiğe kapanırken, polis ekipleri gelen sürücüleri yan yola yönlendirdi.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından ismi öğrenilemeyen, ölen kişinin cesedi morga kaldırıldı.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırmasının ardından yol, tekrar araç trafiğine açıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN