Barajlar dolacak! Meteoroloji saat verdi: Kuvvetli yağış geliyor

Barajlar dolacak! Meteoroloji saat verdi: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, İstanbul başta olmak üzere İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve diğer birçok ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Trakya'da ise yağışların bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonuna girerken havaların nasıl olacağı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük tahminlerini paylaştı. Buna göre, İstanbul başta olmak üzere Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Zonguldak, Karabük, Bolu, Düzce, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan'da sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

AKŞAM SAATLERİNDE ETKİLİ OLACAK

Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Zonguldak, Karabük, Bolu, Düzce, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan çevreleri ile İstanbul’un Anadolu yakasının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların bu akşam saatlerinde Trakya'da yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

VATANDAŞLARA UYARI

Yağışların bu akşam saatlerinde Trakya'da yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında ani kuvvetli rüzgar, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU HARİTASI

1.png2.png3.png4.png5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN