Başakşehir'de kadın cinayeti: Anne öldü, kızı ağır yaralandı

Başakşehir'de kadın cinayeti: Anne öldü, kızı ağır yaralandı

Başakşehir'de Serdar Atış, karşı komşusu A.K.Y. ve annesine ateş açtı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken A.K.Y., ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Başakşehir'de Serdar Atış, evlerine gitmekte olan 26 yaşındaki A.K.Y. ve annesi H.Y.'e ateş etti. Anne olay yerinde hayatını kaybetti, kızı A.K.Y. hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan A.K.Y., yoğun bakıma alındı. Serdar Atış'ın uzun süredir A.K.Y.'i rahatsız ettiği ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN KAÇTI

DHA'nın haberine göre olay, dün saat 23.00 civarında Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar Atış uzun süredir karşılık alamadığı karşı komşusu A.K.Y.'i rahatsız ediyordu. Serdar Atış için A.K.Y., bir süre önce mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı çıkarttı.

Dün gece evlerine doğru giden iki kadına ateşli silahla saldıran Serdar Atış, annenin ölümüne, kızının ise ağır yaralanmasına neden oldu. Serdar Atış olay yerinden kaçarken A.K.Y. hastaneye kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN