Batman'da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat Batman Valiliği tatil açıklaması var mı?

Batman'da yarın okullar tatil mi? 14 Şubat Batman Valiliği tatil açıklaması var mı?

Birçok ilde olduğu gibi Batman'da da kar yağışı etkili oluyor. Öğrenciler ve veliler ise "Batman'da okullar yarın tatil mi" sorusunun cevabını arıyorlar. Peki Batman Valiliği kar tatili açıklaması yaptı? Gözler son dakika haberlerine çevrilirken Batman 14 Şubat cuma günü hava durumu ve tatil kararı ile ilgili gelişmeleri derledik.

Soğuk ve olumsuz hava koşulları ülkenin bazı bölgelerinde yoğun bir şekilde kendisini gösteriyor. Bazı illerde okulların tatil edildiği haberleri art arda geliyor. Batman'da soğuk ve yağışlı havanın yoğun bir şekilde yaşandığı illerden biri. Peki Batman'da yarın okullar tatil edildi mi? 14 Şubat Cuma günü için Batman Valliği kar tatili kararı aldı mı?

BATMAN VALİLİĞİ'NDEN  TATİL AÇIKLAMASI

Batman Valiliği kent genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçeler ile tüm köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurmuştu. 13 Şubat'ta kar tatili veren Valilik, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

KAR TATİLİ İÇİN VALİLİK BEKLENİYOR

Batman'da yarın okulların tatil edildiği ile ilgili henüz resim bir açıklama yapılmadı. Ancak valiliğin resmi sitesinden yada haberimizden son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz. Valiliğin yapacağı açıklamayı buradan kontrol edebilirsiniz.

BATMAN'DA 14 ŞUBAT HAVA NASIL OLACAK? 

Batman'da yarın okulların tatil edilmesiyle ilgili karar elbette hava durumuna bakılarak vericek. Peki 14 Şubat Batman hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) alınan bilgilere göre, hafta boyunca etkili olan kar yağışının, 14 Şubat Cuma günü etkisini yitirmesi bekleniyor. MGM verilerine göre, 14 Şubat Cuma günü, -6/3 derece arasında olacağı açıklandı. Batman'da, gündüz saatlerinde 3 derece olması beklenen sıcaklık derecesinin gece saatlerinde ise -6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

20-02/13/hava.PNG

Kar yağışının etkisini yitirecek olması okulların tatil edilme beklentisini düşürse de öğrencilerin gözü Batman Valiliği'nin yapacağı kar tatili açıklamasına çevrilmiş durumda. 

Baman gibi Güneydoğu'da bir çok ilde kar etkisini gösteriyor. 13 Şubat'ta Gaziantep, Mardin, Diyarbakır'ın da aralarında olduğu illerde okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN