Bayramda Avrasya Tüneli ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Avrasya Tüneli ücreti ne kadar?

Bayramda Avrasya Tüneli ücretsiz mi?  Kurban Bayramı'nda Avrasya Tüneli ücreti ne kadar?

Bayramda Avrasya Tüneli ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda Avrasya Tüneli ücreti ne kadar? Yap - işlet - devret modeli ile yapılmış olan Avrasya Tüneli Kurban Bayramı boyunca ücretli olacak. Peki Avrasya Tüneli'nden geçiş ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Bayramda Avrasya Tüneli ücretsiz mi? Avrasya Tüneli'nin Kurban Bayramı'nda ücreti ne kadar? Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı duyuruldu. Ancak yap - işlet - devret modeli (YİD) ile yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. köprü), Osmangazi Köprüsü ve otoyolları, Avrasya Tüneli'nden geçişler Kurban Bayramı boyunca ücretli olmaya devam edecek.

AVRASYA TÜNELİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Otomobiller 23,30 TL

Minibüsler 34,90 TL

ÜCRETSİZ OLAN KÖPRÜ VE OTOYOLLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından işletilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile KGM tarafından işletilen otoyollarda geçişler Kurban Bayramı nedeniyle tatil boyunca ücretsiz olacak.

Buna göre 10 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak 15 Ağustos Perşembe saat 07.00'ye kadar "yap-işlet-devret" projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN