BBP lideri Destici: Abdullah Gül yıpratılmamalı

BBP lideri Destici: Abdullah Gül yıpratılmamalı

BBP Genel Başkanı Destici, 24 Haziran seçimlerinde aday olup olmayacağı tartışılan Abdullah Gül'e çağrıda bulundu. Destici, "Onun da çok yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Gül'ün 2007'ye dönüp bakması lazım" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'la görüşmesi sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Destici, "Cumhur ittifakının yanında olacağımızı söyledik. İttifaka fitne sokmaya fırsat vermeyiz. Bu hafta Cumhurbakanımız ile görüşeceğiz" dedi.

18-04/25/destici.jpg

2007'YE DÖNÜP BAKMASI LAZIM

Gazetecilerden gelen Abdullah Gül sorusu üzerine Destici şu sözleri kaydetti:

Sayın Gül Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerden birisi. Onun da çok yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Gül'ün 2007'ye dönüp bakması lazım. Şimdi o döneme baktığınız zaman bir 367 krizi vardı, bu krizin öncesinde bir tarafta iki blok var bir cumhur ittifakı bir de diğerleri, cumhur ittifakının başında Erdoğan, 'kardeşim Abdullah Gül' diyerek aday gösterdiği Erdoğan var.

Bir dönem grubuyla Meclis'e giren Devlet Bahçeli var. Gül'ü koşulsuz destekleyen BBP var. Diğer tarafta Gül'ün seçilmemesi için her türlü yolu deneyen bir taraf var. Buradan bu beklentileri tatmin edecek bir karar olacağını düşünüyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN