Bedelliye gitti kamuflaj giyemeden can verdi

Bedelliye gitti kamuflaj giyemeden can verdi

İstanbul’dan bedelli askerlik görevini yapmak üzere yola çıkan Enis Karadağ ile Furkan Baykan’ın bulunduğu otomobil, Şehzadeler’de yol kenarında park halinde duran kamyona arkadan çarptı. Korkunç kazada sürücü Karadağ yaralandı, 31 yaşındaki Baykan ise yaşamını yitirdi. Can pazarının yaşandığı olayda İbrahim Tüfekli de hayatını kaybetti.

Manisa’da yürekleri dağlayan bir trafik kazası meydana geldi. Enis Karadağ (29) yönetimindeki otomobil, yolun sağ tarafında park halinde bulunan kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen araçta, Furkan Baykan ile İbrahim Tüfekli’nin öldüğü belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Gamze Telcan ile Enis Karadağ ise ambulansla Manisa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. İki yaralanının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazada ölen Furkan Baykan ile yaralanan sürücü Enis Karadağ’ın, bedelli askerlikten faydalanarak vatani görevini yapmak için İstanbul’dan Manisa’ya geldiği öğrenildi. Ölenlerin cenazeleri, kaza yerinde yapılan inceleme sonrası itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılıp, hastane morguna kaldırıldı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN