Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 sonuçları için geri sayım!

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 sonuçları için geri sayım!

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. 12 Ekim'de tamamlanan mülakatların ardından sonuçlar heyecanla bekleniyor. Peki sonuçlar nasıl öğrenilir? Bekçilik sınavında puanlama nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi tarafından gerçekleştirilen bekçi alımlarında son aşama olan 2019 1. dönem bekçilik sözlü mülakatı 12 Ekim 2019'da tamamlandı. 2019 bekçilik sözlü mülakat sonuçları heyecanla bekleniyor.

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 1. dönem bekçilik sözlü mülakat sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak sonuçların sözlü mülakatların tamamlanması ile birlikte 1-2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyordu. Yani sonuçlar 21-27 Ekim tarihleri arasında açıklanabilir.

PUANLAMA

Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; fiziki yeterlilik sınav puanının yüzde 25’i, yazılı sınav puanının yüzde 25’i ve sözlü sınav puanının yüzde 50’sinin toplamı olarak hesaplanacak.

2019/2. DÖNEM BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bekçi olmak isteyen her bir vatandaşın girdiği sınav sonuçları, www.meb.gov.tr ya da odsgm.meb.gov.tr ile www.pa.edu.tr internet sitelerinden öğrenilebilir.

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuçları açıklandı. Yazılı sınavda başarılı olanlar, Fiziksel Yeterlilik ve Mülakat sınavına çağrılacak. Sınav sonuçları ise aşağıdaki linkte yer alıyor.

SINAV SONUCU SORGULAMAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN