'Belalı kavşak' dehşet saçtı! Yine faciadan kıl payı dönüldü

'Belalı kavşak' dehşet saçtı! Yine faciadan kıl payı dönüldü

İzmir'in Tire ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bahçe duvarını yıkarak çocukların oynadığı apartman bahçesine girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Tire'de 'belalı kavşak' olarak bilinen Mehmet Güvensay Caddesi, Ayasofya Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı kesişiminde bulunan kavşakta meydana geldi. Esra T. yönetimindeki 35 YES 87 plakalı otomobil, viraja geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımı aşıp bahçe duvarını yıkarak bir apartmanın bahçesine girdi.

18-08/19/-12163537.Jpeg

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ekipleri, araç sürücüsü Esra T.'yi kontrol amaçlı ilk müdahalesini yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, uzun süre şok yaşadı. 

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

Yıllardır bahçelerine araç girdiğini belirten mahalle sakinleri ise isyan etti. Bahçede çocukların oynadığı saatte büyük bir gürültü duyduklarını dile getiren apartman sakinleri, "Yıllardır bu kavşakta bir düzenleme yapılmadı.Sayısız araç duvarı yıkarak bahçemize girdi.Bu kavşakta düzenleme yapılması için illa birimizin ölmesi mi gerekiyor. Bu kavşakta geçen yıl ölümlü kaza oldu.Buradan yetkililere sesleniyoruz Lütfen sesimize kulak verin çocuklarımızı bahçeye de mi çıkarmayalım" diyerek kavşağa çözüm bulmasını istedi. 

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN