Bergen filminde "Dilberay'ın oğluyum" diyerek olay çıkardı

Bergen filminde "Dilberay'ın oğluyum" diyerek olay çıkardı

Bergen filminin gösterimde olduğu salonda bir kişi Dilber Ay'ın oğlu olduğunu iddia ederek olay çıkardı. Filmde sanatçının sesinin olmamasına sinirlendiği söylenen kişi seyircilere bağırarak, küfür ve hakaretlerde bulundu.

İstanbul'da dün akşam Bergen filminin gösterimde olduğu salonda bir kişi Dilber Ay'ın oğlu olduğunu iddia ederek olay çıkardı. Filmde sanatçının sesinin olmamasına sinirlendiği söylenen kişi seyircilere bağırarak, küfür ve hakaret etti. Olay çıkaran kişi, salondaki vatandaşlar tarafından güçlükle salondan çıkarıldı.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaştığı 'Bergen' filmi, vizyona girdiği günden beri çok konuşulmaya devam ediyor. Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Adana Kozan'da vizyona girmemesiyle gündem olan filmin, dün akşam İstanbul'da gösterilen bir seansında da olay çıktı.

DİLBER AY'IN OĞLUYUM

Haberler.com'un haberine göre, 2019 yılında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın oğlu olduğunu iddia eden bir kişi, Bergen filmini izlemeye gitti. Geç bir seansta olan filmi ön sıralardan izleyen adam önce oturduğu yerden tepki gösterdi. Diğer seyircilerin seslerden rahatsız olması üzerine "Kavganızı dışarıda yapın" uyarılarından sonra ise ortalık bir anda karıştı.

'Dilberay' filminin bu kadar izlenmediğini söyleyen adam, "Hiçbirinin burada sesini görmedim. Hepiniz aptalsınız. Anladınız mı?" diyerek filmde Bergen'in sesinin olmamasına tepki gösterdi.

ORTALIK KARIŞTI

Araya giren vatandaşlar ise Dilber Ay'ın oğlu olduğunu söyleyen kişiyi salondan çıkarmaya çalıştı. Alkollü olduğu ileri sürülen adam, hakaretlerine devam edince bir anda ortalık karıştı.

Güçlükle sakinleştirilen adam, güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkartıldı. Filmin ortasında çıkan kavgadan dolayı vatandaşlar da tepki gösterince film geri sarılarak yeniden ekrana getirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN