Beştepe'de kritik Libya zirvesi sona erdi

Beştepe'de kritik Libya zirvesi sona erdi

Roma'da Hafter ile görüştükten sonra Türkiye'yi ziyaret eden İtalya Başbakanı Conte'yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de kabul etti. 1,5 saat süren basına kapalı baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından Erdoğan ve Conte, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte'yi kabul etti.

Erdoğan'ın davetine icabetle göreve gelmesinin ardından ilk çalışma ziyareti kapsamında Ankara'ya gelen İtalya Başbakanı Conte, Fuat Oktay tarafından karşılandı.

20-01/13/ana-manset-2-1578919828.jpg

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 1,5 saat süren basına kapalı baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından Erdoğan ve Conte, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

20-01/13/ana-manset-2-1578919738.jpg

KISA SÜRE ÖNCE HAFTER İLE GÖRÜŞTÜ

İtalya Başbakanı Conte, geçen gün Roma'da General Halife Hafter ile bir araya gelmişti. Görüşme sonrasında İtalya makamlarından resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Aynı gün Ulusal Mutabakat Hükümeti lideri Sarrac'ın da İtalya Başbakanı Conte ile görüşmesi planlanmış ancak o görüşme Sarrac tarafından iptal edilmişti.

ANKARA/AA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN