Beykoz’da garaj yangını paniğe neden oldu: Alevler otomobile sıçradı

Beykoz’da garaj yangını paniğe neden oldu: Alevler otomobile sıçradı

Beykoz’da bir garajda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek yanında park halindeki otomobili de sardı. Garaj ve araç tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevler mahallede büyük paniğe yol açtı. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almayı başardı.

Korkutan yangın, saat 14.00 civarında Gümüşsuyu Mahallesi Kirazlıyayla Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre garajda henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Alevler dakikalar içinde büyüyerek garajın yakınındaki 34 NR 8624 plakalı otomobile ulaştı. Durumu fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

basliksiz-10.jpg

Kısa sürede adrese gelen ekipler yangını çevreye yayılmadan söndürdü. Can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayda garaj ve otomobil tamamen yanarak kül oldu. Yangının kesin çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN