Beyoğlu'nda aynı dehşet! Para vermeyen turiste inşaat demiri sapladı

Beyoğlu'nda aynı dehşet! Para vermeyen turiste inşaat demiri sapladı

Beyoğlu'nda vize başvuru merkezinin önünde bekleyen turist kadından para isteyen bir kişi, olumsuz cevap aldığı kadına inşaat demiri ile saldırdı. Saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilirken, yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Yaşanan dehşet, birkaç önce yine para vermediği için saldırıya uğrayan İTÜ mezunu Halit Ayar'ın kahreden ölümünü hatırlattı.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan vize başvuru merkezinin önünde bekleyen turist kadının yanına yaklaşan yabancı uyruklu bir kişi, kadından para istedi.

Kadın para vermek istemeyince saldırgan yanında getirdiği inşaat demirini 4-5 kere kadının vücuduna sapladı.

19-11/12/ana-manset-2-1573549992.jpg

VATANDAŞLAR DÖVDÜ

Kadın kanlar içinde yerde kalırken, saldırganı çevredeki vatandaşlar döverek etkisiz hale getirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi yapılan kadın hastaneye kaldırıldı.

19-11/12/ana-manset-2-1573550014.jpg

Polisin gözaltına aldığı saldırgan da ambulansla hastaneye götürüldü. Yaşanan dehşet, birkaç önce yine para vermediği için saldırıya uğrayan İTÜ mezunu Halit Ayar'ın kahreden ölümünü hatırlattı.

İSTANBUL/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN