Bilim Kurulu toplantısında ilginç anlar: Erdoğan'ın kulağına söylenenler canlı yayına yansıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında konuştuğu sırada ilginç anlar yaşandı. Erdoğan, açıklama yaparken yaşanan teknik arıza nedeniyle bir süre canlı yayın kesilince yanına gelen yardımcısının Erdoğan'ın kulağına söyledikleri canlı yayına yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısında maske zorunluluğunun kaldırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada yaşanan teknik arıza nedeniyle bir süre yayın kesildi. O anlar kameralara yansıdı.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTTU

Bakan Koca’nın açıklamaları sırasında canlı yayın teknik bir arızadan dolayı kesildi. Canlı yayın bir süre sonra tekrar başlatılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına daha önce başladığı fark edildi.

Bunun üzerine bir görevli canlı yayında olduğunu unutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Canlı yayında değiliz şu anda. Bu açılış konuşmanız değil aslında bu ana metniniz. İsterseniz canlı yayına geçelim” ifadelerini kullandı.

Erdoğan bu uyarı sonrası açıklamalarına devam etti.