BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MEB BİLSEM mülakat sonuçları için geri sayım

BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MEB BİLSEM mülakat sonuçları için geri sayım

Milli Eğitim Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği BİLSEM mülakat sınavları devam ederken, sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanma tarihini merakla bekliyorlar. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, BİLSEM takvimine göre sınav sonuçları ve kayıt tarihleri..

Özel yeteneğe sahip öğrencileri bünyesine alarak ek eğitim almalarını sağlayan BİLSEM okullarının mülakat sınavları hafta sonları yapılmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen sınavların 12 Ağustos tarihinde sona ereceği bildirilirken mülakat sınavına katılan öğrenciler sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını araştırıyorlar. Bu kapsamda ise 'BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusu gündeme geliyor.

BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak

2022 MEB BİLSEM mülakat sonuçları için geri sayım

BİLSEM okullarının mülakat sınavları MEB tarafından hafta sonları uygulanmaya devam ediyor. 19 Mart ile 8 Mayıs arasında BİLSEM grup tarama sonuçlarının açıklanması ile birlikte 13 Haziran tarihinde başlatılan mülakat sınavlarının 12 Ağustos tarihinde sona ereceği bildirildi.

Mülakat sınavına giren adaylar ise açıklanan mülakat sonucuna göre BİLSEM kayıt işlemlerine başlayacaklar. BİLSEM'in 2022 takvimine göre ise mülakat sınavı sonuçları 19 Ağustos tarihinde duyurulacak.

Kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları ise 29 Ağustos tarihinde başlatılacak ve işlemler 9 Eylül gününe kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN