BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? İtiraz dilekçesi nereye verilecek?

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? İtiraz dilekçesi nereye verilecek?

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? İtiraz dilekçesinin nereye verileceği ve sonuçlara nasıl itiraz edileceği ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

BİLSEM mülakat sonuçlarına itiraz nasıl yapılır? konusu ile ilgili araştırmalar sürüyor. İtiraz dilekçesi örneği ve tüm detaylar... Özel yetenekli öğrencilerin girdiği BİLSEM sınavının sonuçları bugün açıklandı. Bu yıl 134 bin 701 öğrenci değerlendirmeye alındı. 

BİLSEM SINAV SONUÇLARI 2019

Sonuçlar MEB üzerinden MEBBİS sisteminde, http://meb.gov.tr adresinden TC numarası ve kullanıcı şifresi ile sorgulanacak.  

BİLSEM SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Başarılı olan öğrenciler 26 Ağustos – 13 Eylül tarihi aralığında kayıt işlemlerini gerçekleştirecek.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARINA İTİRAZ NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

Bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında alınacak. Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ya da  İl millî eğitim müdürlükleri il tanılama sınav komisyonlarına yapılacak.

1. Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanında yapılan bireysel değerlendirmelere ilişkin itirazlar, sonuçların http://www.meb.gov.tr adresinden yayımlanmasından itibaren öğrenci velisi tarafından il millî eğitim müdürlükleri il tanılama sınav komisyonlarına yapılacaktır.

2. Komisyonlar bireysel değerlendirme sonuçlarına itirazları değerlendirip itiraz sonucu ile ilgili olarak veliyi bilgilendireceklerdir.

3. Genel Müdürlüğe yapılan itirazların cevaplanmasında genel evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.

4. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlarda öğrenci T.C. kimlik numarası belirtilmeyen, imza ve adres bilgisi olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

5. Faksla ve e-posta yoluyla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

Bilsem sınav itirazı için tıklayınız

Bilsem sınav soruları için tıklayınız

Bilsem sınav sonuçları için tıklayınız

 

Tarih İmza Adres: Telefon:

19-08/21/bilsem-1566397756.jpg

 BİLSEM MÜLAKATLARINA ALINAN KİŞİ SAYISI

Bakanlığın verilerine göre, bu yıl grup tarama sürecinin ardından yetenek alanlarına göre bireysel değerlendirmeye alınan öğrenci sayısında 3 katın üzerinde artış kaydedildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN