Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayınını hangi kanallar canlı yayınlayacak?

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayınını hangi kanallar canlı yayınlayacak?

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında yapılacak ortak canlı yayınının hangi kanallarda canlı yayınlayacağı merak ediliyordu. İki farklı görüşteki siyasilerin bir arada tartışacağı ortak canlı yayın, 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21:00 itibarıyla ekranlarda olacak. Bu tarihî ana Türkiye şahitlik yapacak. Peki Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayınını hangi kanallar canlı yayınlayacak, hangi kanallar yayınlamayacak? İşte Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınını yayınlayacak kanallar listesi…

Türkiye, FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında yayınlanacak canlı yayını izleyecek. Yıllardır yapılmayan bir uygulama olan iki karşıt görüşlü siyasilerin yarıştığı canlı yayın programı, 16 Haziran 2019 günü Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında yapılacak. Bugün en çok araştırılan konu ise, ‘’ Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayınını hangi kanallar canlı yayınlayacak?’’ sorusu… Peki Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınını hangi kanallar yayınlayacak? İşte yanıtı…

YILDIRIM-İMAMOĞLU YAYININI HANGİ KANALLAR YAYINLIYOR?

Son yılların en çok izlenecek canlı yayını bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayını, FOX TV, NTV, A Haber, Kanal 7, TRT Haber ve TGRT Haber ekranlarından canlı yayınlanacak.

19-06/16/fox-tv-canli-yayin-izle-fox-tv-frekans-bilgileri-yildirim-imamoglu-canli-yayini-hangi-kanalda-1560690878.jpg

6 MADDELİK MUTABAKAT METNİ

Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır.

Cumhur ittifakı adayı Sayın Binali Yıldırım ve Millet ittifakı adayı Sayın Ekrem Imamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21:00'da canlı yayında bir araya geleceklerdir.

Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır.

Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır.

Canlı yayın Lütfi Kırdar kongre merkezinden gerçekleştirilecektir.

Canlı yayın AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN