Binali Yıldırım'a memleketinde yoğun ilgi

Binali Yıldırım'a memleketinde yoğun ilgi

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ergan Dağı Kayak Merkezi ve Yeraltı Çarşısı'nda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Memleketi Erzincan'da bulunan Yıldırım, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti.

Kayak merkezi gölet alanında piknik yapanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, kendisini davet edenlerin masalarına oturarak çekirdek çitleyip, sohbet etti.

19-08/03/binali-yildirima-memleketinde-yogun-ilgi_3656_dhaphoto2.jpg

Daha sonra bakırcılar çarşısı olarak bilinen Yeraltı Çarşısı'na giden Yıldırım, çarşı esnafını ziyaret etti. Yıldırım, bakır işleme sanatı hakkında bilgi alıp, ustaların yönlendirmesiyle bakır levha üzerine işleme yaptı.

19-08/03/binali-yildirima-memleketinde-yogun-ilgi_3656_dhaphoto5.jpg

'BEN BÖYLE ÇATIK KAŞLI MIYIM?'

Yıldırım'a burada bir esnaf tarafından üzerinde portresi bulunan el işlemesi bakır levha hediye edildi.

Hediyeye bakan Yıldırım'ın "Ben böyle çatık kaşlı mıyım? Bu herhalde seçim sonucu açıklanırken." sözleri etraftakileri güldürdü.

19-08/03/binali-yildirima-memleketinde-yogun-ilgi_3656_dhaphoto9.jpg

Yıldırım'a, ziyaretlerde Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

ERZİNCAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN