Bingöl’de okullar tatil mi? Gözler Bingöl Valiliği'nden gelecek son dakika tatil haberinde

Bingöl’de okullar tatil mi? Gözler Bingöl Valiliği'nden gelecek son dakika tatil haberinde

Son dakika haberlerinde 3 Ocak Bingöl'de kar tatili var mı? Bingöl yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı ve dondurucu hava tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Bingöl’de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Gece gerçekleşen yoğun kar yağışı ve buzlanma sonucu öğrenciler Bingöl'da yarın okullar tatil mi sorusunu araştırıyor. Peki Bingöl yarın okullar tatil mi? 3 Ocak Bingöl'de kar tatili var mı? Bingöl Valiğinden yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

Bingöl'de  kar yağışının gece saatleri itibari ile artması bekleniyor. Bingöl’da öğrenciler ise yarın okular tatil olacak mı merak ediyor. Bingöl valiliğinden  henüz bir kar tatili açıklaması gelmiş değil. Bingöl’de 3 Ocak perşembe için kar tatili açıklaması geldiği anda karar.com'da olacak.

GAZİANTEP VE BİNGÖL KAR ESARETİ

Gaziantep'te iki gündür aralıklarla yağan kar yağışı öğleden sonra şiddetini arttırdı.

Gaziantep'te 2 gündür aralıklarla yağan kar yağışı devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yer yer etkisini arttırıyor. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollarda her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar ise, kar'ın yağmasına sevindiklerini, çocukluk yıllarını hatırladıklarını, Gaziantep'e eskisi gibi kar yağmadığını ve ekinler için çok iyi olduğunu belirttiler.

Gaziantep'te yılın ilk günü yağan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Bingöl’de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 281 köy yolundan 261'i açıldı.

Hava sıcaklığının eksi derecelere kadar düştüğü kentte, sabah başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürdü. Kar yağışı nedeniyle, yola çıkanlar zor anlar yaşadı. Kar nedeniyle araçlar kayarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Yayalar ise yürümekte zorluk çekti. Yetkililer, gün boyu devam etmesi beklenen yağış ve buzlanmaya karşı uyarıda bulundu.

19-01/03/bingol-yarin-okullar-tatil-mi-son-dakika-haberleri.jpg

BİNGÖL'DE 261 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

Bingöl’de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 281 köy yolundan 261'i açıldı.

Bingöl'de aşırı kar yağışı nedeniyle dün 281 köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezi ve ilçelerine bağlı köylerde kapanan yolların açılması için İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü karla mücadele ekipleri çalışma başlattı. Dün ekipler tarafından başlatılan çalışmayla 281 köy yolundan 261'ni ulaşıma açıldı. Ekipler, kapalı durumdaki 20 köy yolunun temizlenmesi için de çalışmaya devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN