Binlerce öğretmene atama müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güzel haber geliyor, işte atama için beklenen tarih

Binlerce öğretmene atama müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güzel haber geliyor, işte atama için beklenen tarih

Öğretmenlerin merakla beklediği atamalar hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atama için o tarihi işaret etti. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ekim 2022 KPSS puanı ile atama bekleyen binlerce öğretmen atama tarihleri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. 1 yıl içerisinde gerçekleştirilen öğretmen atamaları KPSS 2022 puanı kapsamında yapılacak. 2023 yılı şubat ayına gelirken atama ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken öğretmenler de konu hakkında akıllarına takılan soruların yanıtını arıyor. 100.000 öğretmen ataması talebi ile atama bekleyen öğretmenler mücadelelerine devam ederken atamalar hakkında önemli bir gelişme yaşandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?


Öğretmen atamaları hakkında merak edilen soruların yanıtı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Yapılacak öğretmen ataması için herhangi bir sayı belirtilmezken çalışmaların devam ettiği ifade edildi. 2023 Şubat ayı içerisinde öğretmen atama duyurusunun yapılması planlanırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli memur alımlarının Şubat ayı içerisinde yapılacağını duyurdu.

ogretmen-atama-1.jpg

Öğretmen atamaları içinde Şubat ayı işaret edilirken çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Öğretmen atamaları için çalışmalar devam etse bile Cumhurbaşkanı Erdoğan takdir yetkisini kullanarak belirlenen sayılarda artırma ya da azaltma yapabilir. Bu kapsamda 2023 yılında yapılacak öğretmen atamaları için belirlenecek sayının açıklaması da Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek. Konu hakkında net bir açıklama bulunmazken yakın bir süreç içerisinde tarih ve sayıların açıklanacağı ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN