Bir babanın evlat çığlığı! Kızım tanesi 500 euro olan iğneler alınmazsa ölecek

Bir babanın evlat çığlığı! Kızım tanesi 500 euro olan iğneler alınmazsa ölecek

Yetkin çiftinin 7 aylık bebekleri Zeynep'e, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde hidrosefali hastalığı teşhisi kondu. Ameliyata alınan minik Zeynep'in bünyesi operasyonu kaldıramadı. Operasyonun ardından şu an 2 yaşında olan Zeynep için iğne tedavisine başlandı. Fakat aile maddi imkansızlıklar nedeniyle tanesi 500 euro iğneleri almakta güçlük çekiyor. Tedavinin devam etmesi için yardım isteyen baba Yetkin, hem hayırseverlerden hem de vatandaşlardan yardım istedi.

Kastamonu'da yaşayan Mehmet Ali Yetkin ile İlknur Yetkin'in 7 aylık bebekleri Zeynep Yetkin'e hidrosefali hastalığı teşhisi kondu. Ameliyata alınan minik Zeynep'in bünyesi operasyonu kaldıramadı. Operasyonun ardından şu an 2 yaşında olan Zeynep için iğne tedavisine başlandı.

Fakat aile maddi imkansızlıklar nedeniyle tanesi 500 euro iğneleri almakta güçlük çekiyor. Tedavinin devam etmesi için yardım isteyen baba Yetkin, hem hayırseverlerden hem de vatandaşlardan yardım istedi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde hidrosefali (Beyinde sıvı birikmesi) hastalığı teşhisi konan minik Zeynep için gerekli olan 'beyin şantı' operasyonu yapıldı. Ancak yapılan tıbbı müdahaleye Minik Zeynep'in bünyesi olumlu sonuç vermedi. Operasyonun ardından şu an 2 yaşında olan Zeynep için iğne tedavisine başlandı. İğne fiyatının 500 euro
bulduğunu belirten baba Mehmet Ali Yetkin "İşsizim, çocuğumun tedavisi için tanesi 500 euro olan iğnelerin temin edilmesi gerekiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN