Bir kadını daha koruyamadık! Ayrıldığı nişanlısı tarafından katledildi

Bir kadını daha koruyamadık! Ayrıldığı nişanlısı tarafından katledildi

İstanbul'da, Dilara Yıldız isimli kadın ayrıldığı Oktay Dönmez tarafından, bir restoranda yemek yedikleri sırada silahla katledildi. Gözaltına alınan katil zanlısının, işleri nedeniyle şehir dışında bulunan Dilara Yıldız'ı 10 gün boyunca evinde beklediği iddia edilirken, genç kadına gönderdiği tehdit mesajları ortaya çıktı.

Olay, dün akşam sıralarında Tuzla Cami Mahallesi Sahilyolu Caddesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Barosuna kayıtlı Avukat Dilara Yıldız (29) ayrıldığı nişanlısı Oktay Dönmez (29) tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak katledildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Dilara Yıldız başına, boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlar ile olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı Oktay Dönmez olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra Yıldız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

'10 GÜN BOYUNCA EVDE BEKLEDİ' İDDİASI

Katil zanlısı Oktay Dönmez'in duruşmaları nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Dilara Yıldız’ın Tuzla’da bulunan evinde 10 gün boyunca gelmesini beklediği, Dilara Yıldız eve geldiğinde silah zoruyla alıkoyarak darp ettiği iddia edildi.

TEHDİT MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, Oktay Dönmez’in, Dilara Yıldız’a sosyal medya üzerinden gönderdiği tehdit mesajları da ortaya çıktı. Dönmez’in, Dilara Yıldız’a attığı mesajlarda Yıldız’ı öldüreceğini planladığını ve kendisine “çok zamanın yok bu hayatta” diyerek tehdit ettiği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN