Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali

Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6-9 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Bisanthe Photo 1. Uluslararası Fotoğraf Festivali hazırlıkları kapsamında, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve komite üyelerinin katıldığı toplantı gerçekleştirildi.

Festival komitesi üyeleri, toplantıda ayrıca festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasını da değerlendirdi.

Festival kapsamında, 400'ün üzerinde katılımcıdan gelen 1800'den fazla fotoğrafın değerlendirmesi seçici kurul tarafından yapıldı.

Eşkinat, festival komitesinden hazırlıklarla ilgili bilgi alırken, toplantıda yarışma jürisini oluşturan Kuratör Onur Ercoşkun, Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği (TEFSAD) Başkanı Mehmet Çevik ve Edirne Fotoğraf Derneği (EFOD) Başkanı Serdar İyiyiz'in yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Temsilcisi Ahmet Akın da yer aldı.
AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN