Bodrum'da dehşet! 'Horladığı' için arkadaşını bıçaklayarak katletti

Bodrum'da meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E., kendisini horlayıp uyandırdığı sebebi ile 20 yerinden bıçakladı. Kenan Maral, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 06.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi'nde personellerin kaldığı lojmanda bir otelin plajında güvenlik görevlisi olarak çalışan Kenan Maral, iddiaya göre aynı odada kaldığı mesai arkadaşı olan Muzaffer E.'yi daha önce horladığı için uyardı.

5913879-001.jpg

HORLADIĞI İÇİN 20 YERİNDEN BIÇAKLADI

Dün akşam ise ikili arasında horlama sebebi ile yine tartışma çıktı. Tartışmanın ardından ikilinin vardiya saatleri değiştirildi. Gece vardiyasında çalışan Muzaffer E., sabah saatlerinde lojmana dönüş yaptığı esnada mesai arkadaşı Maral'ı uykusunda 20 yerinden bıçakladı. Olayın ardından Muzaffer E., polis ekiplerine teslim oldu. İhbarın üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi.

5913882.jpg

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucu Kenan Maral'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Muzaffer E. gözaltına alınırken, savcının incelemesinin ardından ise Maral'ın cenazesi ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

5913885.jpg

Şüpheli Muzaffer E.'nin psikolojik sorunlarının bulunduğu ve boşanma aşamasında olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

5913879.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN