Boşanma davası açan eşini çocuklarının gözü önünde katletti!

Boşanma davası açan eşini çocuklarının gözü önünde katletti!

Erzurum'da 3 çocuk annesi kadın, boşanma davası açtığı eşi tarafından duruşmadan bir süre sonra tabancayla vurularak öldürüldü. Korkunç olaya şahit olan çiftin çocuklarından 9 yaşındaki M.B, 6 yaşındaki Z. ve 3 yaşındaki İ.P. cinayetin şoku ve derin acısını birlikte yaşadı.

Erzurum'nun Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde ikamet eden 3 çocuk annesi Seher P, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Ömer P'den ayrılmak için açtığı davanın Erzurum Aile Mahkemesindeki duruşmasına katıldı.

DURUŞMASI SONRASI KATLETTİ

Ömer P'nin katılmadığı duruşma sonrası adliyeden çıkan Seher P, ikamet ettiği evinin önüne geldiğinde kendisini bahçede bekleyen eşiyle karşılaştı.

Taraflar arasında yaşanan tartışma sonrası Ömer P. tarafından tabancayla 3 çocuğunun gözü önünde göğsünden vurulan S.P, ağır yaralandı. Kadın, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

19-03/26/ana-manset-1553607336.jpg

Saldırının ardından kaçan zanlı ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, yaklaşık bir saat sonra Aziziye ilçesinde yakaladı. 

"BABAM ANNEME ATEŞ ETTİ"

Zanlı Ö.P, polislerce sorgulanmak üzere Asayiş Şubesine götürüldü.

Çiftin olaya şahit olan çocuklarından 9 yaşındaki M.B, 6 yaşındaki Z. ve 3 yaşındaki İ.P. de cinayetin şoku ve derin acısını birlikte yaşadı. 

19-03/26/ana-manset-1553607360.jpg

Çocuklardan M.B, gazetecilere, sabah duruşma için adliyeye giden annesinin eve dönerken babasıyla karşılaştığını belirterek, "Babam annemi iki binanın arasında boşluk yere götürdü. Burada tartıştıktan sonra silahla anneme ateş etti." dedi.

ERZURUM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN