BOTAŞ 154 personel alımı başvuru şartları neler? BOTAŞ 154 personel istihdam edecek

BOTAŞ 154 personel alımı başvuru şartları neler? BOTAŞ 154 personel istihdam edecek

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Genel Müdürlüğü A.Ş (BOTAŞ) Türkiye’nin farklı yerlerinde değerlendirmek üzere İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı yayınladı. Alım ilanları üzerine başvuru şartları merak konusu oldu. Peki, BOTAŞ personel alımları ne zaman? İşte detaylar…

 

BOTAŞ’ın, İŞKUR aracılığıyla ön lisans ve lisans mezunları olmak üzere toplamda 154 personel alımı ilanı yayımladı. İlanın ardından iş arayan binlerce vatandaş alım şartlarını ve başvuru tarihlerini merak ediyor. İşte, BOTAŞ personel alım şartlar ile ilgili detaylar…

BAŞVURU TARİHLERİ

BOTAŞ’ın 154 kişilik personel alımı ilanında yer alan bilgiye göre başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Başvuru tarihi ile ilgili detaylı ilanlar 31 Aralık 2019 ile 4 Ocak 2020 tarihleri arasında İŞKUR’un http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx internet adresinde yayınlanacaktır.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR NASI YAPILACAK?

BOTAŞ’ın 154 kişilik personel alımı için başvurular İŞKUR üzerinde yapılacak.

Başvurular ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden “İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

20-01/04/botasss.jpg

ŞARTLARI

• BOTAŞ’ın ilanında yer alan mühendis, teknisyen ve uzman yardımcısı pozisyonlarına; elektrik elektronik, inşaat, makine, enerji sistemleri, jeofizik, jeoloji, gemi makine, gemi ulaştırma ve işletme, harita, bilgisayar mühendisliği ile bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği, matematik, fizik, hukuk, işletme, iktisat, maliye ve kamu yönetimi gibi lisans bölümlerinden mezun olanlar başvuruda bulunabilecek.
• Yine aynı pozisyonlar için; elektrik elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, makine, rafineri ve petrokimya teknolojisi, inşaat teknolojisi, harita ve kadastro, kaynak teknolojisi gibi çeşitli ön lisans programlarından mezun olanlar da başvurabilecek.
• Adaylarda aranacak şartlar, KPSS/YDS puanları, hangi şehirlerde istihdam edilecekleri, iş yapacakları unvan ve diğer tüm şartların detayları ilanda yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN