Bursa'da peş peşe patlama sesi! Hurdalık küle döndü

Bursa'da peş peşe patlama sesi! Hurdalık küle döndü

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir hurdalıkta yangın çıktı, içerideki plastiklerin yanması ile alevler büyüdü ve zaman zaman patlama sesleri duyuldu. İtfaiye ekiplerinin, yoğun çalışması ile alevler diğer yerleşim yerlere sıçramadı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Demirtaşyolu Caddesi'ndeki bir hurdalıkta henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hurdalıkta bulunan plastiklerin yanmasıyla yangın büyüdü ve zaman zaman patlama sesleri duyuldu.

YERLEŞİM NOKTALARINA SIÇRAMADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlerin yakınlardaki yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangın dolayısıyla çevreye yoğun duman yayılırken, sağlık ekipleri dumandan etkilenmelere karşı hazır bekletildi.

Yangın nedeniyle trafiğe kapatılan yol, itfaiye ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından tekrar açıldı.

BURSA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN