Bursa'da polis-şüpheli kovalamacası

Bursa'da polis-şüpheli kovalamacası

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak araçla kaçan 5 şüpheli kovalamacanın ardından yakalandı. Polis ekiplerine, bir süre direnen şüpheliler üstleri arandıktan sonra gözaltına alındı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayarak araçla kaçan 5 şüpheli kovalamacanın ardından yakalandı.

Haşim İşçan Caddesi'nde S.U.E. idaresindeki 16 EM 707 plakalı otomobil, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı.

Bunun üzerine Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma, Yıldırım Beyazıt karakolu ve Asayiş Ekipler Amirliği ekipleri aracı kovalamaya başladı.

ŞÜPHELİLER ÖNCE DİRENDİ

Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından ekipler, Meydancık Mahallesi Gökdere kavşağında otomobilin önünü keserek sürücü S.U.E. ile araçtaki Z.Ö, A.K, E.B ve E.Y'yi yakaladı.

Polis ekiplerine bir süre direnen şüpheliler üstleri arandıktan sonra gözaltına alınarak Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine getirildi.

Yapılan incelemelerde, aracın muayenesinin olmadığı, sürücü S.U.E'nin ehliyetinin bulunmadığı ve E.B'nin ise çeşitli suçlardan arandığı belirlendi.

BURSA/AA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN