Bursa'da yaralanan yetiştirici, hayvanlarını kurtarmadan ambulansa binmedi

Bursa'da yaralanan yetiştirici, hayvanlarını kurtarmadan ambulansa binmedi

Bursa'da küçükbaş hayvan taşıyan Hakkı Özer idaresindeki kamyonet devrildi. Kolundan yaralanan Özer, hayvanları kurtarılmadan ambulansa binmek istemedi. İkna ile tedavi olan Özer, daha sonra hayvanlarını tek tek indirerek başka bir araca nakliye etti.

Bursa'nın  İnegöl ilçesinden Mustafakemalpaşa ilçesine küçükbaş hayvan taşıyan Hakkı Özer idaresindeki kamyonet, Ataevler mevkisinde devrildi.

Özer ve yanında çalışan bir kişi kendi imkanlarıyla kamyonetten çıktı. Kazada yaralanan Özer, kamyonetin kasasında bulunan 60 küçükbaş hayvanın kurtarılması için çevredekilerden yardım istedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

19-11/07/basliksiz-1-1573105234.jpg

POLİSLERİN ÇABASIYLA TEDAVİ EDİLDİ

Kolundan yaralanan Özer, hayvanları kurtarılmadan ambulansa binmek istemedi. Özer, polis ekiplerinin çabasıyla tedavi edildi. Özer, tedavisinin ardından küçükbaş hayvanları, olay yerine giden başka bir kamyonete, çevredekilerin de yardımıyla yükledi.

19-11/07/basliksiz-1-1573105255.jpg

Kaza yapan kamyonetten sızan benzin belediye ekipleri tarafından temizlenirken, yolda bir süre yoğunluk oluştu.

Devrilen kamyonet, çekici tarafından kaldırıldı ve yol yeniden trafiğe açıldı. Kazada, 8 küçükbaş hayvan öldü.

BURSA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN